lördag 30 augusti 2008

Lena PH

Gissa vad lilla mamma , och alla ni andra säkert sitter o kollar på? Lena Ph och Orup eller hur dom nu stavas. Så här i köket sitter jag ensam... alldeles ensam...
onej... nu sjöng mamma med också, och konstaterade att orup e lik Morfar (efter som jag o morfar e lika som bär förutom att han e kille , icke jag, iallfall, alltså e jag lik honom med) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Hahaaa... men sa jag igår att innan jag föll in i min sömn på eftermiddagen, så blev jag så otroligt sugen på daim... men då orkade jag inte åg upp efter min mobil så jag bad mamma att köpa hem det idag?Inte? okejj men nu så snart blir det daim kväll:D Mums.
Imorgon bär det av mot stranden t för att fota istället för idag, jag hann inte idag, jag var en stund med Fanny, vi kollade på B-matchen här på Stråvi. Högvard förlorade :( Synd.

Nä nu ska jag mumsa på mina daim:D heejdå

Morgon igeeen.


Hej, idag ville jag sova ut , men icke då, sov till 8 i morse. Fast jag la mig 10 igårkväll så...
Men nu e jag inte trött iallafall:D
Idag eller imorgon ska nog jag o mamma ner till sjön och fota lite med digitalkameran istället för mobilen:P Hehe, vad ska ni göra idag? Jag ska ta det lite lugnt här hemma, jag har ju gått o blivit lite förskyld nu med, men det e bara lite grann så det e inte så farligt.
Nu börjar min mage kurra lite med, så jag ska nog laga lite frukost ;)
Skriver mer i eftermiddag, hejdåååå

fredag 29 augusti 2008

några bilder från sjöbonääs...

Har fotat solnedgången på sjöbonäs:) Komentera gärna:D

solnedgången vid grill platsen.
Vattnet:D
Madde e med där också.


Ja, det var dom, vet ni vad jag har gjort? Sovit i två timmar. Gött:D Haha, jag var ju så otroligt trött.. hehe. Snart dör batteriet. Ha en bra kväll och glöm inte att komentera!

tröööööööööt *gäääsp*

Ojojoj. Är verkligen ur trött nu efter sjöbonäs. Ush, har bara sovit i två timmar ca. Man skulle väl vara tyst vid... nja när var det, halv 12 tror jag, mn vad tror ni om det? Haha. Massa folk (jag var inte med) var utanför mitt rum, så jag o Madde flyttade in en stund och satte oss hos några kompisar som inte heller var med i ståhejjet. där inne satt vi i nån timma kanske, men sen när vi hade bestämt oss för att sova så var dom fortfarnade utanför mitt rum så jag flyttade in till Madde och sov där inne. Så några killar sov i min säng istället för mig xD
även om killarna hade en egen stuga en bit bort:P
Men annars hade jag verkligen as kul, vi hade massa aktiviteter mot parraklassen, och vilka vann tror ni..? Ha...ha? 7E såklart:D Haha, men jag e så¨hilma hungring med så nu ska jag koka lite.. *doodooodoo* ..........pasta! Haha

Ha en bra dag :D Jag ska vila! Hejdå

onsdag 27 augusti 2008

one more

Hejsa, ett inlägg till hinner jag. Kände mig lite stressad i de andra inlägget:P
vet inte varför, men ingenting har jag fått gjort på denna tiden, eller jo, jag har duschat och målat naglarna. Inte packat eller nått annat, men det måste jag göra nu snart med.
Nu laddar min mobil med, så om ni vill ngt imorgon, smsa på bara:D
eller ja, inte hela tiden, men någon gång får ni slå en pling:O
Det känns som om jag måste packa men jag ligger så skönt här med datorn i sängen så inte riktigt än. xD .
Hehe, men nu har jag ju inget o skriva om heller, eller jo, vi hade våran första hemkunskap idag, vi gjorde smulpaj och äpplen i botten. Muums, fast min grupp gjorde lite fel, ni förstår att köket e nyrenoverat så injgen har andvänt ugnarna än så vi var dom första. Hehe, men då missade tjejen i min grupp att sätta på den så den var iskall när pajen skulle in, men det löste sig. Haha, nu lät jag väl som om jag skyller ifrån mig, men det vcar hon som hade ansvaret för det, jag hade för äpplerna xD Haha, madde för att smöra plåtarna m.m:D Haha
Nu ska jag packa,byebye

onsdag xD

Hola.
Kolla vad jag kan!

Uno
dos
tres
cuatro
cinco
seis
.......
det var 1-6 på spanska:D
Nu regnar det för fullt här hemma, gör det hemma hos er med? Ush, tänk hur det kommer bli på sjöbonäs imorgon...ush, men vi kanske kommer vara inne hela tiden o flammsa o sånnt då:D Hahaaa. Måste ladda mobilen för mamma vill väl höra av sig hundra gånger om:P HAHA!
Imorgon ska ju vi ha med oss en massa packning i bussen med. Bläää! Men som tur va fick jag låna Linas och Anders sovsäck ( Tackar!!) nu ska jag skriva en liten lista, säg till om jag har glömt ngt:D


Sovsäck
Godis ( såklart)
en dricka, (mer)
Kudde,
Pyjamas
regnkläder
ombyte kläder
tandborste
Hårborste
smink
stövlar / skor/ foppaskor


ngt mer? haha:P

Heejdå, skriver kanske en gång till ikväll annars hörs vi på fredag:D

tisdag 26 augusti 2008

Tisdag

Shaa!

Vad gör ni? Jobbat idag igen? Jag har haft en otroligt bra dag. Otroligt rolig idrott, och för övrig en bra dag, spanskan blev inställd så då hade vi en massa tid åt att bara flamsa... och det gjorde vi.... NOT! vad tror ni om oss?! Vi var så snälla och gick ner till matsalen och smakade på maten. Okej, så snälla var vi inte, för att våran mattid började kl 12.30, och det skulle vara lite sent, så medan alla andra i våran klass satt o pluggade gick vi ner och smög oss in i matsalen med det gänget som skulle till sjöbonäs, så där satt vi, ner sjunkna i stolen:P och klockan var ju bara kvart i 11! Haha!

Vet ni? Jag har inte fotat på några dagar nu bara för moga, och just nu när jag läste Linas blogg om att hon hade fotat fick jag en himla lust att gå ut o fota, så jag tog med mig kameran och jag hann inte ut ur mitt rum fören regnet helt plötsligt öste ner..
skit också, så fort det slutar ska jag ut. Eller så blir det imorgon.Haha. jag vill inte att det ska regna. Visst man kan ja asss fina kort då med, men jag känner inte för att bli dyngeblöt:/

Ha en bra kväll i spöregnet.
Läs en bok:D

måndag 25 augusti 2008

Snacka om roligt:)


Wow, så rolig idrott har jag aldrig varit på, idag med MK så hade vi friskis och svettis.
Lite små pinigt i början men sen körde man på, verkligen skit kul:)Hoppas på att göra det imorgon med.
Vad har hänt hos er idag? Jobbat? skolan? Hemma?
Skolan idag hos mig var jätte skojjig. Framför allt idrotten.
Plus att vi tjejer i klassen börjar komma lite nämre varanda, och äntligen börjar vi skojja och arbeta tillsammans:P
Och nu känner man sig inte lika liten längre i skolan ( Förutom då att man bara har gått där i ca 4 dagar) haha.
Ingen nia hitills som har hoppat fram o skrämt oss.
Ja just det, 9 september = skolfotografering. Kul, men också så himla pinsamt, ALLA kommer få se en i skolkatalogen.
SNÄLLA GUD, GÖR SÅ ATT JAG INTE BLUNDAR,AMEN!!!!!!!! ( eller över huvudtaget ser dum ut )
Jaja, men först så är det snart dags för.... * trumvirvel*.........SJÖÖBOOONÄÄÄÄSS!
Min klass och parraklassen ska åka till sjöbonäs och vara där från Tors-Fre.
Man kommer bada, leka massa lekar, paddla kanot, Jogga, sova, äta, skojja, m.m.
Längtar sååååå! Vi kommer nog ha det kul! Förutom joggningen då. Men man för väl kämpa på.:P
haha, vet ni vad mamma har gjort nu? Jo, en ......*trumvirvel* (igen) ............. äppelkaka, med vaniljsååååååås!
Ha de underbart till imorgon. Hejdå!

söndag 24 augusti 2008

kväll



Kväll.

Vad gör ni? Jag o mamma kollar på TV. Och imorgon börjar skolan, så då är det veckan som aaaaaaaallla läxor börjar rasa in. te x matte, engelska, svenska, ja allt annat, och gissa vad? Imorgon ska vi ha våran första Biologi, med ngn HK, undra vem:D Haha.

Och så väntar jag på att Emelie ska lägga in ett inlägg.

Och gissa va? Nu fick jag ett sms av emelie att hon har laddat upp ett inlägg så nu ska jag vidare. Haha, så jag skriver vidare imorgon! Hejdå

Resturang och spel:)


Hej!
Vaknade nyss, eller nja.. för en halv timma sen gick jag upp om man nu säger så.
Eftermiddagen och kvällen igår var verkligen jätte kul!
Maten var god, men ingen glass fick jag :P Haha
Men hon som serverade oss var ju inte världsrolig, Finns ju roligare människor, (då menar jag ju mig och min familj;O) Haha.
Och sen på kvällen när vi hade hämtat voovarna och kladdkakorna som jag hade bakat åkte vi hem till Lotta. m familj och hade en spelkväll. Herregud var det var kul:D haha, " Med andra ord" heter det. Haha,det går ut på.. nja ni hör ju på namnet, man ska förklara ett ord med massa andra ord.
Jag kom i säng vid kl 2 i natt.
Mamma vet jag inte XD
Skola imorgon då, :D Förutom idrotten, och dansen-.-
Men annars e det kul:)
`Vet ni vad jag ska göra nu?
Dammsuga...:/ Haha, ha det så bra nu! Byebye