lördag 24 maj 2008

25 grader!

Tenixen!
Idag har värmen kommit tillbaka äntligen, upp till 25 grader var det idag när jag o Tindra var ute, vi har varit ute nästan hela dagen, skönt... Lotta o Tuva kommer om en stund med, då ska vi fika lite grann, Tindra valde kakor:)
Ikväll är det ju Melodifestivalen, och då ska ja o Mamma till Lina o Anders för dom e på släkt träff, vi ska passa Lakris.
Nu ska jag gå .

Pussheej
fredag 23 maj 2008

Kväll...!

Tjabba bloggen, vet ni vad? Idag har jag ätit Sushi (stavas det så?) Lina o Anders kom över och hade med sig det, kanske inte det godaste jag någonsin har ätit... men om man e hungrig så kan man verkligen äta det!
Tindra är här med, hon la sig preicis , hon åt inte sushi, men pommes frites och kött bullar,hon åt riktigt bra, och efter ett litet kinderägg. Jag går inte ut o springer idag, känner att jag inte orkar det, jag e så otroligt tröööööött! Lina o Anders sitter o språkar med kära lilla mami så jag kollar på en film som jag har sätt miljoner gånger, "John Tucker must die", någon annan som har sätt det filmen?
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Hade bra.

Pusstorsdag 22 maj 2008

Torsdag!


Joggade idag igen, gud vad skönt det är när man har fått in rymten, men det är ännu skönare sen efteråt när man har duschat och när man känner lite i benen att man har anstängt dom.
Men idag joggade vi (Madde var med) inte så långt som igår, + att jag ska på sminkparty om en timma med så... Jag var tvungen o vara klar men jag skulle nog hinna ändå...Ajja what ever, nu e det försent, imorgon hinner jag inte jogga... Tindra kommer och det blir ju motion på ett sätt, hon är aldrig still så om väder tillåter ska vi kanske vandra ner till lekplatsen, får la se vad hon känner för med.
Jag skulle ju kunna ut sen efter när Tindra lagt sig?! Tror jag ska det! Men vi joggade runt Bredgården i skolan idag, lite jobbigare än sen efter skolan, vetinte varför, kanske för att man vill hänga med i de andras tempo.Men på slutet saktade jag ner i min egna takt. Men så ska det bli kul nu ikväll med, ska på sminkparty hos Taina, kul:)
Nu ska jag nog sätta mig o zappa framför TV:n eller ngt.
PussPuss <3

onsdag 21 maj 2008

Joggade

Hej igen!

Nu har jag kommit in från en timmes joggingrunda, gud var skönt, brukar inte göra det men nu när man har gjort det en gång är man bara sugen på att jogga längre, ska ut innan Tainas sminkparty imorrn med, ska fråga om ngn vill hänga med kanske.
Eller så blir det bara jag o Harry, han var med idag nu med, stark liten kille som joggade ca 3-4 km, sen tog jag en dusch och GUD vad skönt det var o svalka av sig, nu gäller det bara o hålla detta då o inte proppa i sig massa godis:)
Nu ska jag kolla vidare på Grey´s anatomy.

Puss

Lite update:)


Hejsan, My här!
Kom precis hem från Emelie, vi hade kul:)
Vio var i moga idag, asså det var verkligen kul, först kom vi dit och lärarna kom aldrig o mötte oss så vi följde efter Marie våran lärare hela tiden.
Vi kom in till skolan och där inne var , miljoner människor kändes det som.
Tillslut hittade Malte, Karl och Oskar sin klass och gick in dit,strax efter hottade Fanny o alla i hennes klass sin lärare, och så var det bara jag o Madde kvar... och Marie och vi hittade inte vår sal, men just då kom Martin ut ur en personal rum o marie gick fram o frågade, han berättade var vi skulle o han sa att han kom lite senare.
När vi hittade äntligen så var det bara killar där o jag o Madde kände oss som ett par fånar-.-
Vi kom in o satte oss men alla tjejer var inte där det var bara jag o Madde, vi fick berätta var vi kom från och vad vi hette och sen berättade vår lärare om sig.
Tillslut kom resten av klassen och satte sig. Vi fick papper och skrev ner vad vi hade för intressen och familj.m.m.
Sen kom 9.E in som skulle visa oss runt. Vi blev indelade i tre olika grupper, jag o Madde kom inte tillsammans, så jag gick där med två 9:or och några som jag inte känner.Fast det var ganska kul o visas runt av dom som verkligen kan skolan.
Sen kom vi in i klassen igen och så berättade 9:orna om lite tips för det kommande tre åren.
Sen gick vi vidare till våran paralell klass o pratade en stund där inne, eller det var lärarna som pratade alla andra satt helt stilla.
Efter det gick vi o åt, jag o Madde fattade inte det nya köket men vi följde strömmen lite grann o det funkade bra, när jag o Madde hade tagit mat stog det två andra tjejer o väntade o frågade om vi skulle sitta, tillslut hittade vi 4 ett bord och åt på 10 min,sen hade vi fri tid i en timma ungefär och vi gick bara runt hela skolan tillsammans med tjejerna vi åt med, dom verkade schyssta.
Tillslut träffade vi Emelie o hennes kompisar och vi gick med dom till simhallen och sen följde dom oss till bussen när vi skulle he´m, helst ville jag inte åka hem, det var ju så himla kul där!
Men inte en enda snygg kille (som jag såg direkt). Ajja får la hoppas att man ser någon sen i höst.
nu kommer snart mamma hem o vi ska äta lite grann:)
Puss

måndag 19 maj 2008

Måndag


varför går helgen så fort?
Fredagen gick fort när vi höll i discot, Lördag så var jag med Emelie o Jennifer, o den dagen gick verkligen fort. Söndag, ja det vet ju alla som scrappar att när man sitter där o grejar går det otroligt fort, men sen när man kommer till en vanlig Måndag o hela veckan över huvudtagen så går det otroligt långsamt. Usch...
Men på onsdag gäller det, vi ska till moga och hälsa på, laddar som bara den för att inte skämma ut mig redan då, typ trilla eller ngt (dom flesta som känner mig vet att jag e ganska klumpig i skolan o trillar ofta)
Det e ett probelm. Men nu hinner jag inte skriva mer, andra avenyn börjar nu, KAN INTE MISSAS!
Och jag såg på kanal 5 idag att GG (gossip girl) börjar imorgon igen. YES!!!!!!!!!!
Puss o Kram!