lördag 10 maj 2008

Solade:)


Kl elva idag så hade gräset torkat efter dagget och jag o Harry gick ut till den vara vårdagen och la oss på en filt o solade lite grann, riktigt gott!
Vi gick in efter en tre kvart kanske.
Sen gick vi in o tog lite rev som jag åt igår men hade kvar:)
Yummi Yummi!
Sen i eftermiddag så var vi hos Lina o Anders o fikade.
Efter det när vi kom hem sås olade jag o då kom mamma ocg fotade mig, som ni ser på dena bilden;)
Körslaget ikväll;)
Vilka hejar ni på, jag hejar nog på båda men Joakim vinner nog;)
Kram

Lördag igen;)


Lördag igen, gud va skönt, denna veckan har inte gått så fort, tyvärr...
Men nu är det helg iallafall:)
Nu för en stund sedan så jag en häst här i byn som gick förbi vårat hus.
Nästa Söndag är det scrappträff som mamma håller i.
Men min papper börjar ta slut nu, jag har ju inte hunnit köpa så mycket eller fått.. haha men mamma lovade att jag kanske skulle få ett papper:P Men sen hatr jag ju kanske ett som man kan andvända, beror på kortet med, temat ska vara SOMMAR.
Passar in nu ju:)
Igår kväll var jag Emma o Madde nere vid stranden , dom två badade, jag fick inte för mamma än, och det var kanska kallt så jag vara bara glad att jag inte gjorde det, istället åkte jag ruschkana;) Men den var otroligt liten.
Ush för det som hände i skolan igår, skolsköterskan kom dit och vi fick ta längd o vikt...hehe.
Men det värsta var att i var i rummet bredvid klassrummet, och det hörs ganska tydligt dit in o hon pratade HÖGT!
Menmen , dom sa iallafall att dom inte hörde;P Haha.
Martie var på gott humör med, efter hon sa ett skämt på morgonen som hon hade läst i tidningen o efter det var hon på skratthunör, hihi.
Nu ska jag nog ära lite frukost med, vi ses:)
kanskekanske skirver mer ikväll, får se det!
Kramsiar!

torsdag 8 maj 2008


Nu har jag gjort varma mackor, eller dom ska in till ugnen nu när som helst, när den e varm:)
Yummi,:) Jag är hungrig efter jag var uppe hos Lakris o när jag kom hem var hon halv 4 så jag väntade tills mamma kom hem och äta tillsammans med henne ;)
Idrotten som jag Fanny och ida skulle ha idag, blev en total KATASTROF, vet ni?
Jo, vi hade ute idrott idag och först hade vi en jogging runda, och då följde Fanny med dom, och frågade om några frivilliga skulle ta täten, Och en tjej sa med en gång att dom skulle ta den, hon och hennes kompisar.
Okejj, sa vi och dom joggade iväg, efter några minuter hade jag o ida gjort klar allt det vi skulle fixa till nästa grej på Idrotten, då kom några stycken springade, Fanny var en bland dom , och en annan tjej, som började få ont o hjärtat- bröstet, så marie gick upp till peronalrummet med henne, så vi hade gympan själva där nere.
Sen kom ännu flera spingande, och då började jag undra var dom som skulle ta täten tog vägen så jag frågade en kille som kom springande och han svarade att dom hade gett upp med en gång och började gå, det e ju helt okej, att dom inte orkar, men sen då så kom dom aldrig, så då började jag jogga tillbaka för att kolla efter dom , vart dom tog vägen och just då kom dom över en NYSÅDD åker, jag fick reda på att alla tre kompisarna hade ont i magen samtidigt, och att dom hade fått skäll för att gå på den åkren, ocg när dom kom tillbaka, satt alla o väntade och då blev de tjafs för att många blev arga bara för att dom skulle ta täten, vi sa åt dom att eftersom alla tre hade ont så kunde dom inte vara med på nästa grej så dom fick gå undan,Sen kom en abulans till tjejen som hade ont i hjärtat, så då kunde vi inte ha nästa grej vi hade planerat- hinnderbana, så vi fick ta fotboll som var helt oplaneradoch då blev det tjafs där med, och några gick tillomed ifrån och vi fick inte tyst på vissa personer.
det körde vi i en halvtimme ungefär, då var det kul, men när vi blåste av för att göra något annat och visade hur man skulle göra, så blev det tjafs igen , vissa orkade , vissa ville rent av inte, men tillslut fick vi med alla o det gick bra-första omgången, andra gången skadade en till tjej sitt ben, men det blev Okej, efter det körde vi pingistafetten och efter deet gick vi in till idrottshallen för Marie skulle prata med oss, och vi fick beröm för våran idrott faktiskt:)
En sa att det var kul eftersom man blev varm för en gångs skull ( kan ju kanske bero på värmen med ) men ändå:) haha Nu ska jag äta varma mackor, :)
Kram på er.
P.S- våra klasser kanske kommer nästa vecka:)

onsdag 7 maj 2008

Onsdag:)


Hej bloggen:)
Idag har det varit upp till 27 grader och det var såååååååååå sköönt;)
Jag och Madde var nere på Näset rundan och Madde hade med sig fika XD
Vovvarna var med såklart.
Sen kände vi på vattnet, gud så skönt det var, varmt o gott, men jag kände inte för att bada riktigt än, det e ju bara början av Maj.
Nästa Fredag ska vi i 6:an ska vi ha vårat sista disco, Hehe, vi hade ju Tips promenad, men tjänade inte lika mycket.
Idag är det exakt 5 veckor kvar tills vi slutar skolan:o) Min sista dag i Holsljunga! :D
Sen börjar jag Moga, men först ett varmt o skönt sommar lov-.-
Och jag är så himlaarg på dom som gör klasserna till moga :(
Först o främst så var allt försenat i år, ungefär 3 veckor innan vi fick reda på klasserna, elle skulle få reda på klasserna, idag sa Fanny till Marie o klassen att hon hade fått reda på av fotbollslaget att dom som gjorde klasserna hade GLÖMT KALV!!!!!!!!!!!
Alltså får dom göra om klasserna nu igen, och vi skulle ha reda på dom denna veckan ju!
Gud va arg jag blev på det!
Hur kan man bara Glömma några så?!
Nu får dom skynda sig att göra dom , nästa vecka eller veckan där på ska vi åka o hälsa på Moga - med våra framtida klasser!
Jaja, kanske skirver mer ikväll, kommer o kollar iallafall!
Kram till er alla!

tisdag 6 maj 2008

Bröst,mens och fett hår,killar,smink och feta lår.
Ha koll på modet,följa trender.
Stå ut med kompisar som dig ryggen vänder.
Röka cigaretter för grupptryckets skull, på samma fest senare dricka sig full.
Börja banta ,få anorexi,bli undernärd.
Välkommen till en tånårstjejs underbara värld!!!

måndag 5 maj 2008

Jajjeässan, nu är allt klart tills imorgon, lite läxor, (Matte o rättstavning, som jag redan kunde)- Okejj kanske inte syns att jag stavar så bra här på datorn men det är för att jag skriver för fort ocj kollar inte upp;P
Haha...
Men nu ska vi inte byta grej här,allt är klart ja, läxor, kläder och packat skolväska, för säkerhets skull så att jag inte glömmer ngt viktigt så jag får utskällnig.
Aa, WHAT EVER!?
Vi hade slöjd idag o jag glömde min slöjdpåse, så jag fingervirkade lite grann, Fanny lärde mig ;) Tack Fanny för det :D
Ja - vad hände mer?!
Nää inget kul för er :)Hehe....
Nu får jaag nog dra mig ut mot den soliga kvällen XD Harry måste ju ut med o göra sina ärenden...
Hehe;P Sen så är det ju 2 1/2 ikväll med i 6:an:) Lite kul o kolla på!Heej då!
Kram på er o sov så gott! <3

Sol:)


Hejsan:)
Jag sitter o väntar på mamma, hon är på GEKÅS med Lotta. När kommer hon??!! Jag känner att det kurrar lite i magen med... Undrar om vi ska äta tsm?
Ajja, jag kom in för en ca halvtimma sen.
Jag, Madde, Ida och Emma har varit en stund idag, sen frågade dom om vi skulle ner till stranden med dom, jag tog med Harry med så att han slapp vara ensam. Nu ligger han är helt utmattad ser det ut som XD.
haha!!!!
Lilla gubben, vi har tagit massor av fästingar på honom , även innan på vårkanten.Urghh, hatar dom, och när jag mamma, Taina och Joakim var ute o gock häromdagen såg vi en äcklig liten illaluktande, stinkade... BLÄ ORM!
Nu ska jag kolla lite grann på andra bloggar!
KRAMIZAR! <3

söndag 4 maj 2008

Nu har jag kommit hem från Emma, vi har kollat på Andra avenyn, Madde var med.
Idag har jag , Madde o Emma sålt lotter på loppmarknaden:) Vi hade as kul, hehe:)
Jag har fått kläder från Taina med, så nu ska jag prova dom efter att ajg ahr duschat, hade Braa tills imorrn:)
KRAMKRAM