lördag 9 augusti 2008

MAMMA MIA!


Mamma mia, mammamia filmen var... underbar:D underbar flera gånger om...

det är jsut nu den bästa film någonsin som jag har sett.. inte en enda tråkig stund i den..alla var glada och sprang runt. Denna rekomenderar jag till ALLA åldrar, unga som gamla.

Jag o emelie med dom imorgon och kolla på den igen! haah fast denna gång får jag nog betala själv...:/ Haha, Men det är det värt:D
Nu ska emelie lägga in ett inlägg med, kolla in hennes blogg, nu har hon kommit igång med den lite mer :D HAHHA (efter ganska många klagomål:D )
Ha en skön kväll nu"
Puss/ My

Jogging??

Hemma från Jogging turen.. eller räknas det som jogging när båda blev helt slutkörda och fick håll, men skulle gå i rask takt men gick som sniglar som en jogging tur?!
Nahe, inte det.. nä då var jag bara på en halvjogigngtur eftersom vi sprang typ nästan hälften av rundan:)
Men vi( med vi menar jag, jag) måste komma igång med träningen, vill inte sluta som amrikanerna( om 40 har det räknas ut att alla dom kommer vara feta)
Hoppas inte svergie kommer det:/

Nu vänar jag bara på mamma sen ska jag hoppa in i duschen och efter det äta. Sen får jg ringa Emelie. Vi ska ju på "mamma mia" ikväll, sägs vara bra:) Mamma kanske ska gå på den imorgon.

på tal om mamma, vad hände med att du ska väcka mig.. hm..? Haha men en dag borde jag få sova ut right? Imorgonbitti kommer jag o Emelie säckert vakna tidigt och nästa vecka ska jag vakna kl 8...

DUSCHEN HERE I COME!

Morgon:D

Heej:D Nu är emelie här. Hon sitter o kollar på " Askungen 2" Haha, rättt så gullig...
Nå vad hände igårkväll hos er?
Hos mig så gick Madde vid kl halv sex eller ngt, och en timma senare kom Emelie. vi kollade på ne film som gick på Disneychannel. Hon stannade väl till, kl halv elva, vi hade jätte kul. Bara låg o prtade, och Emelie hjälpte mig välja kläder till skolstarten. Och så ville hon hjälpa mig med smycken med men det får vänta, vi har bestämt att vi ska sova över två dagar innan skolstarten så då får honhjälpa mig då:D

Men snart ska vi ut o ....Jogga... ja jag vet, jag gillade att springa innan, det vet ni som följt min blogg, att jag hade en springar period där... men nu känner jag bara.. bläää. Men det e bara bra att Emelie hjälper mig komma igång ingen. Har ju aknske gått upp ngt kilo i sommar, Men det är det värt , när det e sommarlov så är det:)


Heejdå /Puss My

fredag 8 augusti 2008

Låtar :D

Hola, jag är inne i en musik period just nu och lyssnar på musik hela itiden så jag tänkte dela med mig av musiken:D
Rihanna
Maria, (vet ej hennes efternamn)
Duffy :)
Pussycat dolls
Takida:D
Pussycat dolls, When i grow up-http://www.youtube.com/watch?v=Qpz0VcDuR4g
Ja, det var dom:D Mer kanske kommer någon annan dag när jag hör en bra!
Puss

Madde e här:D

Madde leker:D

Hej:P

Vad gör ni? Jag sitter här med Madde o kollar lite på TV:n med :D Hitills har vi itne gjort så mkt, varit ute med Harry o Lakris. Sen ska vi göra.. nja jag vet inte vad vi ska göra... Några förslag?

Nu närmar det sig. Moga! Men jag ska njuta av dom sista dagarna som det är sommar lov. Både jag o Madde e jätte spända över det. Men nu ska jag inte skriva mer och trötta ut Madde här, men jag ska bara säga att imorgon ska jag o Emelie , Helen kolla på "Mamma mia":D Sen ska hon sova här. Och ullared på Måndag:D Haha

Byebye:D


torsdag 7 augusti 2008

Wiiihooo, bilder på mina inköp! <3<3<3<3




Tröja från JC. 75 kr










(Pssssst... jag köpte tre bikinsar med,:D )
Jaha, dagen idag var väldigt...fyndig:D
Väldigt mkt blev det. Jag är skyldig mamma 300 kr men mamma betalade....njaa det ska vi inte nämna men det var åt 2000 kr hållet, mer säger vi inte :D Haha
Som ni ser var det rätt mkt grejor:
*Två par Lee jeans Från JC
*En ny skolväska ( min gamla ska vara en idrottsväska)- WEDINS
*Dependnaglack- blått- KICKS
*Matchande blå armband- KAPPAHL
*En tunn T-hirt med prickar. JC !
*Nya Boots-SKOPUNKTEN
*Grönt Linne- GINA TRICOT
*SkinnJacka- GINATRICOT
*Rutig skjorta/Tunika- GINATRICOT
En Jeans väst-KAPPAHL
+ TRE BIKINI- GINATRICOT
Ja nu kommer den största frågan, HITTADE JAG SHORTSEN?! Svaret är ....
Ja, det gjorde jag, men fanns bara i en förstor storlek, så dom hängde bara på mig, kanske inte så snygg med den nya frissan som jag ska ha eller hur Lotta?! ;D Háha, synd för dom ville jag verkligen ha...
MEN.....om jag hade köpt några shorts hade jag nog inte fått den urläcka, toksnygga coola häftiga skinn jackan!
Allt annat som jag ville ha fanns:D ofc. De jag vill ha, det SKA jag ha! haha tycker jag iallafall:D
Men, nu börjar det bli mörkt ute, eller hur , ser ni det? För fyra dagar sen var det ljust ute vid den här tiden, men nu går det fort på tiden, snart är det jul..nja kanske inte, jag ska gå en termin i skolan först!
Hejdå/ Puss My

onsdag 6 augusti 2008

Be strong

Hej , ville bara att ni skulle få veta vilken låt jag verkligen älskar just nu!
Maria Haukaas med "Hold on , be strong" <3
Här har ni youtube sidan, klicka bara på länken så kommer ni till låten:D

http://www.youtube.com/watch?v=8nLe0B0P4J4&feature=related

Nu ska jag gå o lägga mig, ska ju på shopping runda imorr´n , jaha det visste ni redan? Haha, iallafall. godnatt på er !

Morning: D


Bilder på mina små favorit barn ♥

hej:D

Moga om två veckor:D WOW! Spänd eller? Jaa de e jag verkligen! Så imorgon bär det av till Borås och shoppa! Shortsen! Shortsen! Haha. Men jag e rädd att dom inte finns kvar, men i såfall snor jag dom, av någon som lyckats inhandla dom,,hehe Okejj kanske inte det sista menmen... Och jag sökte på dom på google men det gick inte.. dom fanns tyvärr inte, annars skulle ni få se dom. Men det kommer ni ändå:D Hoppas jag! Nu drar jag vidare till frukosten! Hejdå Ha en bra dag!

tisdag 5 augusti 2008

Tisdagkväll:D

Shoo:D
Känner mig riktigt glad, (don´t ask me why?) men iallafall så är jag pigg och glad...hehe
Vad har hänt idag hos er? Här hemma har Lakris bott i några timmar och Madde har också varit här. Vi hade kul, även om vi inte gjort så mkt..:S
Torsdagen närmar sig...sakta men säkert. gissa vad som händer?
Jasså....det visste ni redan?! Shoppingrunda i Borås:D
+ att (dom flesta av er vet nog inte detta) emelie kommer hem från sin mormor och morfar:D
Längtar!!
Men om ni ser på bilden nedanför ser ni... jo ---> Kelly Clarkson:D Och ser ni den otroligt snygga frillan? Jaa en sådan vill jag ha! Ska be Kikki klippa mig sån när jag ska dit :) Tänk det håret på mig, fast brunt då? Right, kanske skulle funka! Hehe (JA JAG VET WARNING FÖR SKRYYT!)
Haha...men jag har ju inte riktigt så långt hår,men så långt ifrån är det inte, plus att jag ska nog ändå spara till lite längre :/

Skillnad på frisyr ha?
Okejj kanske inte den bästa bilden på mig, men här ser ni lite hur min frisyr är, och ni alla (tror jag) vet hur jag ser ut! Eller hur?!
haha
Ska försöka hinna färga håret innan skolstarten med. Vi ska till Ullared nästa vecka så då ska jag köpa en billig ( allt e ju billigt där :D) hårfärg, men vad som händer nu, är att jag säger hejdå till er och hälsar er en god kväll!

Så nu gör jag det, Hejdå och Goooodkvääällll:D

Här kommer bilderna från djurparken:D

Heej, eller god förmidda´!
Nu har jag ätit frukost och laddat in bilderna från djurparken, det var verkligen kul! Här få ni se många men inte alla bilderna jag tog:)
Här var vi på barnens zoo:)
Tindras favoriter
Lejonet njööööt i solen :D
hehe Lejonen njööööt i skuggan :D
Vid Elefanterna stog vi ganska länge o kollade:D


Haha, denna bild tycker jag e jätte kul, skulle få en närbild på en gris men de gick inte så jag provade på en ....get:D Visst påminner den om åsnan i "Shrek?"
Njaa, inte så bra närbild:D NÖFF



Hehe, nu ska jag fortsätta att... göra ingenting. Hade bra, skriver nog mer ikväll tror jag:D Byeeeeeee

måndag 4 augusti 2008

kladdkaka= fett?

(This is my dog harry, as a devil) haha

Hola!

Gissa vad jag har gjort? Jo bakat kladdkaka, igeeeeeen...

hehe. Ja jag vet, om jag fortsätter med att baka så många kladdkakor kommer hela jag bli en själv:p Hihihi!

Men de e ju faktiskt sommar lov- i 16 snart 15 dagar till...

Ska njuta av dom sista dagarna nu, har rätt så mycket planerat.

Frissan

Borås

Vara med kompsiar (ofc)

gå ut med Lakris dom sista gångerna jag ska det

och så klart, göra i ording en lista med kläder som jag ska de första dagarna.(okej så mkt var det visst inte )

Fråga mamma hur det var dagen innan 6:an, hur jag bytte om i mitt rum och kom ut med nya kläder o ombyten och posade framför mamma!:)

Snacka om kul, och det konstiga är att när man tänker på de, känns det som om det bara var förra veckan man gjorde det:S Lite synd... och redan nu, (eller redan dagen efter skolavslutingen) började jag sakna min klass... tänk vi som har haft så kul det sista året, right? synd att alla vi kommer splittras, men nu ska jag tänka på de bra. Jag har längtat efter sjuan redan i typ... 4:e klass. tre år sen:S hehe, redan i femman har jag planerat vad jag ska göra o så, hehe:)

Plus jag kommer ju få nya vänner:) Hoppas jag... AA tänk om ingen kommer tycka om mig ... wierd...men jag har ju Emelie o Madde, som tur är!

På tal om moga (!) så har jag kollat in ginatricots hemsida och hittade mina dröm jeans(shorts) eller sorts o shorts... dom går nog till knäna på mig. Man kan ju ha tights under.:) Eller hur mamma, hon gillar sånnt...

Ajja, iallafall, dom är vikta vad knäna då, ljusa och lite blekta. Och på...va va de, höger tror jag, ja,på höger sida var det ett hål, haha och det var det visserligen på vänster med, men det e ju visst mordent nu...:D

Dom kostade 349 kr och jag SKA ha dom! och dom SKA jag ha första eller andra dagen i moga!
Mamma o jag ska betala hälften var tror jag om mamma inte ahr ångrat sig, då betalar jag hela själv- MAMMA DE DÄR SISTA SÅG INTE DU!!!!!!!!! Hehe..

Nu ska jag gå och fortsätta drömma... Hejdå!

Bättre väder?!

(hehe, nice bild, right?)

Tjabba!!!!
Bättre väder? Naej knappast. Sol o bad kanske är bättre ändå...
Idag vaknade jag(eller mamma väckte mig) kl kvart i 9(!)
Helt underbart- not...
Men men , om mindre än tre veckor, ja ni vetr vad som händer då:D
Denna veckan ut ska jag sova till nio, nästa vecka åtta, och sista veckan som visserligen består av två dagar, då ska jag redan gå upp kl ... ush... sju... Vill inte tänka tanken.
Slut med kl elva:´(
hehe, nu ska jag nog gå o ta mig lite frukost, det kurrar som inipipen i min mage nu! hejdå!

söndag 3 augusti 2008

Söndagen:p

(haha nå? vad tycker ni om min outfit?:p)
Tjena mors!
Tråkigt väder? I know.. menmen, kanske bättre än 35 grader?Njaa, mer eller mindre.
Hur har ni haft det idag? jag har varit hemma hos Madde den större delen av dagen.
Vi har mest gjort, ja, ingenting. Spelat playstation, jag visste inte att jah var så dålig på att köra?..Undrar hur de går med körkortet, vill inte ens tänka tanken :/
Men nu e jag hemma!
Nu går tiden fort ( hoppas jag)
17 dagar innan moga,
15 dagar innan klippning och
4 dagar innan Borås :)
längtar, men gissa vad som pajjade igår när jag provade kläder o så? Jo min Rygga... klart att den pajjade nu..men det avr ett snöre som hade lossnat så jag chansade och knöt till den riktigt hårt.. hoppas den inte lossnar i skolan och allt bara åker ut...help....:s
Har inge mer o skriva nu!
Hejsvejs!